Qui som


Cal Sant Miquel

Bones a tots i a totes.

Fa 14 anys el Jordi i jo varem arrivar a Cal Sant Miquel. Jo soc teixidor de teixits estrets, una artesania industrial molt estesa al Bages, i el Jordi estudia historia, els dos encara fem muntanya i ens interessa el mon rural com no pot ser d'altre manera. El temps passa, i mentre reconstruïem una casa rural a Montserrat també varem apendre, i en mica en mica es va anar dibuixant una manera d'entendre i treballar aquest indret.


Molts sopars i xerrades després el projecte s'ha definit, i entitats com el Patronat de la muntanya de Montserrat i amics de sempre com el Ramon i participen activament amb nosaltres. Amb ells gestionem el projecte de ramaderia, i també el de conservació i protecció de la fauna salvatge, i des de fa uns anys lloguem la casa rural a Montserrat.


A més, sota el concepte de lleure amb la natura oferim altres serveis complementaris al lloguer de la casa, com les cates de vi i cervesa, guiatges d'escalada i excursions, servei de rebost, catterings, .....


Ara ja ha passat gent d'arreu i podem dir amb la boca grossa que ens agrada quan els veiem gaudir dels espais que hem creat, de la tranquilitat, i de la proximitat de Barcelona i de la muntanya més entranyable, "Montserrat".

 
En aquest blog hi trobareu els nostres productes i serveis, pero sobretot la nostra visio més intima de com gestionem el privilegi de gaudir de Cal Sant Miquel.

El projecte s'ha fet ferm i Cal Sant Miquel es una mica més sostenible, i en gaudim plenament.