17 d’oct. 2012

La Terra Lliure

El projecte de Sant Miquel, existeix, entre d'altres moltes coses, per la relació que nosaltres tenim amb la natura. En el meu cas una relació que es construeix i s’expressa a través del muntanyisme i l'escalada.

Considero que l'escalada ha de ser una barreja d’ètica, estètica i coratge, per que això conflueix amb la muntanya, que es caràcter, bellesa i puresa.

A la foto, podeu veure les ressenyes de “La Terra Lliure”, a la Sud de la muntanya del Pedraforca. Via que he tingut la sort de poder obrir aquest estiu, amb alguns dels meus bons amics d'escalada que, des de fa molts anys m'acompanyen. Una via que espero que contingui tot el que la muntanya, l'escalada i la vida son per mi.

El nom de la via, "La Terra Lliure", fa referencia a la nostra cultura arrelada a la natura, a la nostra terra. I es un clam al que pocs dies després d'obrir-la, el dia 11 de Setembre d'aquest any, va passar als carrers de Barcelona, a on tants catalans de manera festiva i democràtica vam expressar el nostre desig per la terra lliure.

La via es una lloança també a totes les altres terres i pobles que anhelin la llibertat, i que ho facin a partir de la seva relació amb la terra.

Salvador

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada